Post by keorucurrojas on Feb 8, 2022 5:21:59 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hotel Frenzy: Home Design IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب ها استقامت را افزایش می دهند ▞▞▞
▞▞▞ Hotel Frenzy: Home Design 2022 version ▞▞▞
برای کلون بهتر از بقیه است زیرا می توانید اتاق های مختلف هتل را نیز تزئین کنید. بهتر است هتل سوم برای یک بار و برای همیشه در دسترس باشد.
خوشم نیومد
من مطمئن نیستم چون هرگز آن را b4 بازی نکرده ام
متاسفانه بازی رو پاک کردم بازی عالی، من هیچ مشکلی در تماشای تبلیغات یا پرداخت ندارم زیرا شما بچه ها بعد از کلی کار مستحق پرداخت هستید. اما بازی پر از باگ است. اخیراً هر بار که سعی می کنم تبلیغات را تماشا کنم، بازی را کنار می گذارم. این واقعا آزار دهنده است. سعی کردم ادامه بدم اما داره زیاد میشه هر به روز رسانی به معنای مشکلات بیشتری برای من است. اما به هر حال ممنون. بازی فوق العاده 😅
بازی معمولی هتل با دکوراسیون اتاق. بازی کردن خوب است، اما پس از اولین بار که توسعه دهندگان هتل تبلیغات اجباری را بین lvl ها اجرا کردند. من قبلاً تعداد زیادی تبلیغات برای تزئینات اضافی، سنگهای قیمتی، تقویتکننده و غیره تماشا میکنم، تبلیغات اجباری اضافی بین lvlها کاملاً زیاد است. رفتن به کلون هتل کمتر حریص.
Hotel Frenzy: Home Design Petualangan vga
علیو
سطح 80 در آتلانتیس دارای خطا است. UI_FAIL_LEFT_...
من تازه نصب کردم ولی فکر می کنم قشنگ باشه
من عاشق بازی هستم، اما تنها چیزی که برای عبور از سطوح گران است
تا اینجای کار این بازی فوق العاده است. عناصر دو چالش مورد علاقه من، تزئین و مدیریت زمان را دارد!
بازی خوبی است، اما متنفرم که تنها راه برای عبور از سطوح مشخص، خرید افزایش خرید است. که من مشکلی ندارم، اما همیشه و در مقایسه با قیمت بازی های مشابه برای من، کمی زیاد است
اگر به بازیهای آشپزی یا سرگرمیهای سریع علاقه دارید، سرگرمکننده زمان زیادی را میسوزاند، اصلاً تبلیغات زیادی ندارید.
سلام این بازی خوبه نقد کننده ای هست به اسم کیت جیمین و اونم ارتشی( طرفدار bts ) فقط میخوام بگم منم ارتشم و عشقم جیمین 😘
خوب بود. به دست آوردن جواهرات سخت تر شد، بنابراین نتوانستم از سطوح عبور کنم
بد نیست خوبه
من این بازی رو دانلود کرده بودم ولی خیلی سخته که سطح 16 رو رد کنم، جدی؟ شما باید بازی را چالش برانگیز نگه دارید اما نه آنقدر چالش برانگیز که مردم نتوانند از آن عبور کنند - این باعث شد این بازی را حذف کنم. اما من واقعاً از توسعه دهندگان برای پاسخ دادن به نظرات مردم تشکر می کنم - کار خوب است. اکثراً برنامهها شکایات مردم را نادیده میگیرند، مطمئناً پس از انجام این تغییرات به من پاسخ میدهند. از خواندن نظر من بسیار متشکرم.
من برگشتم و نظرم ناپدید شد، مطمئن نیستم توسعه دهنده است یا گوگل. می خواستم برای روشن شدن ویرایش کنم. من دیدم نظرات دیگران در اینجا حذف شده است. تاریخچه ویرایش را بررسی کنید، آنجاست. تبلیغی که من را به این بازی کشاند با بازی من متفاوت بود. میخواستم بازیای را که به من نشان داده شده بود، انجام دهم. این ربطی به تبلیغات بازی ندارد.
به بسیاری از پاپ آپ ها
من تمام هتل ها را تمام کرده ام و سپس به من می گوید قبل از حرکت هواپیما تمام اتاق های هتل را تکمیل کنم. من نمی توانم ادامه دهم. من به جز این یک ستاره 5 به آن می دهم زیرا این بازی خوبی است.
سلام فاطمه هستم این بازی بد
لعنتی چگونه تبلیغات را حذف می کنید؟ بازی را دوست دارم اما تبلیغات فقط خسته کننده هستند
من واقعاً این بازی را بازی نکرده ام اما به نظر سرگرم کننده است و سایر نرخ ها بسیار قانع کننده هستند بنابراین هیچ چیز در اینجا وجود ندارد
Hotel Frenzy: Home Design Dobrodružné apm
من واقعاً این را دوست دارم اما من را ناامید می کند زیرا بدست آوردن الماس واقعاً سخت است که باید آن را با پول واقعی نیز بخرید.
باز هم پس از بهروزرسانی، یک ویدیو تماشا کنید و بازی متوقف میشود.
این بازی کمی متهم کننده شد
سلام دوستان من ۱۲ سالمه از ۶ سالگی این بازی را خیلی بازی خوبیه هرچه قدر ستاره بدی بازم کمه حتما این بازی را دانلود کنید ممنون از سازندش دستش درد نکنه 💋💖❤
بازی خیلی خوبی هست ولی نمیدونم چرا هر چی پاک میکنم دوباره نصب میکنم میخام از اول بیاد ولی همون که نصب میکنم دوباره همن قبلی هست بازی از اولش نمیاد
بازی قشنگی
خیلی عالی است
کل این بازی تقلبی است و من پول زیادی را با این بازی تلف کردم.
The Walking Zombie 2: Zombie shooter Экшен fuyi
یکی دیگر از بازی های پول گیر... بسیار ناامید کننده، چند بار به معنای واقعی کلمه من را پاره کردم زیرا: مرد در پذیرایی مسدود شده بود و نمی توانستم سطح را تمام کنم (آخرین سطح برای دریافت جایزه)، سطح را از دست دادم حتی در صورت پرداخت پول واقعی ( سنگهای قیمتی) . من خیلی بازی های مشابه دیگر را امتحان کردم. امیدوارم باگ ها و فریب دادن افراد را در سطوح برنده رفع کنید...
این بازی آسان و بسیار جالب است !! خیلی لذت ببرید!!
باید به سرعت عادت کنم اما سرگرم کننده است 😉
بازی را دوست دارم اما راه های کافی برای به دست آوردن جواهرات وجود ندارد. امیدوارم این بهتر شود
من عاشق بازی هستم ▶️😍
سلام من المیرا شادمهر هستم این بازی قلب من خیلی خوبه 💓❤️💋💕💗🌹
گوه
چون دانلودش خیلی طول میکشه
بازی سرگرم کننده و چالش برانگیز است، اما آرزو می کنیم که اگر آن سطح را با تقویت کنیم، این افزایش به سطح بعدی منتقل می شود.
عالییییی حتما نصبش کنید