Post by keorucurrojas on Feb 8, 2022 5:09:50 GMT 2
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing and Life ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing and Life IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vara glitch zlato ▞▞▞
▞▞▞ Fishing and Life 2022 version ▞▞▞
Koncept igre je sjajan, ali ima nekoliko problema. Prvo, put do mnogih oglasa. Ne bih trebao svakih nekoliko minuta vidjeti reklamu, pogotovo ako ne radim ništa jedinstveno ili posebno. Drugo, potrebno je popraviti sustav mamaca. Kupio sam nekoliko mamaca razine 3 koje bi ribe prve razine trebale zanemariti, ali nisu. A kad jednom zagrizu mamac, ne možete ništa učiniti. Razgovarajte o otpadu.
Obožavam ovu igru jer je bez stresa
OGLASI, reklame cijelo vrijeme! Igrajte nekoliko minuta i oglasi dolaze! Dobijte nagradu i gledajte oglase! Nije u skladu s ovim opuštajućim stilom igre!
Tona zabave za početak, brzo se spustilo na plato. Uživao sam u igri, i još uvijek uživam, ali kada jednom imate vrhunski čamac i vrhunskog ribara, to jednostavno postaje ista vrsta mljevenja iznova i iznova. Nema pravog razloga za kupnju paketa novčića, budući da su fiksni, umjesto statični, tako da nakon nekoliko dana igranja mogu dobiti više novčića u 5~min ribolova nego što bih dobio od prva tri paketa. Popravljeni novčići iz škrinje također znači da ih više nema smisla otvarati. Sjajan koncept, treba više uglađenosti i sadržaja.
Fishing Life Sporta spēles uro
Super svi je instalirajte
Opuštajuće
Ova igra čini moj um mirnim i smirenim kada čujem kako voda prska sve moje napetosti nestaju iz mog tijela
Fishing Life Esportes myq
Vi ste stavili reklame da idete dalje kad prije nije bilo tako. Deinstalirano.
Angeln und Leben Sportspiele cjl
tako sam sita ove igre. provedete 20-30 minuta pokušavajući očistiti put do dna, a čim to učinite sve više i više riba počinje se pojavljivati niotkuda tako da ste opet na početku. A mamac košta više nego što vrijedi bilo koja riba, pa se uopće ne isplati kupovati. Nitko nikada neće uložiti ni centa u ovu igru, pa biste je mogli učiniti zabavnom za ljude umjesto da frustrirate. Možda ću to isprobati sljedeće godine, ali za sada sam gotov.
Rashladna igra
Ako ste se nadali nečemu što podsjeća na ribolovne mini igre iz igara poput Breath of Fire, Digimon World ili Ocarina of Time, to nije to. Mehanik ribolova je previše bazičan i neizazovan. Zabacite power cast, riba odmah zagrize, a vi je namotate bez ikakve borbe. Ovo ni na koji način nije igra temeljena na vještinama, već nadogradnja. jako sam razočaran.
"Ribolov liječi staro srce" => "Ubijanje ti donosi radost" Kakva ubilačka radost.
Totalno volim. Osim što piše da sam maksimalno iscrpljen u svemu. U svom akvariju mogu imati samo 23 ribe. To je stvarno sranje. A zašto ukrasi koštaju mjesto u akvariju? To nije u redu. Moram nastaviti prodavati svoje visoke novčane ribe jer nemam više mjesta, moj sam akvarij. Sviđa mi se igra, ali popravite ovo, molim vas.
Jako volim igru! Ali mislim da bi vrijeme 'Crank Bait' trebalo povećati. A u posljednje vrijeme dobivam obavijesti koje govore nešto poput 'Dođi po svoje zlato iz akvarija' ili 'Došlo je zlato koje si napravio u svojoj rezervaciji'. Mislim.. Dobiti ga jednom je u redu, ali dobiti ga više puta zaredom, postaje neugodno!! Posljednja stvar je, možda niže cijene na artikle u trgovini!
To je zabavna igra, programeri vam nisu gurali oglase tijekom igranja kao druge mobilne igre. Ako postavite vrijeme za igranje, može izazvati ovisnost. Potrebne su mu neke manje vještine, što je savršeno. Ova igra također nije toliko psihički opterećujuća. Umjetnost je lijepa, a igra ima tamniju paletu. Ne osjećate se zaslijepljenim igrom noću. Kontrole su vrlo jednostavne za korištenje. Moj najveći problem s igrom je što manja riba uvijek grabi moj mamac s 2 zvjezdice i više. Dobra igrica
Igra je prekrasna, dobro dizajnirana i glatka aplikacija, ali imam dva problema koja su mi uništila igru. #1 Englezi su bili jako loši. Ponekad ne možete razumjeti upute jer engleski nije materinji i ne zvuči kao prava rečenica. #2 PREVIŠE OGLASA. Ne mogu uloviti ribu, otvoriti škrinju ili povećati razinu bez sulude količine oglasa. Žao mi je ali mi je potpuno uništio igru. Proveo sam oko 1,5 sat igrajući se prije nego što više nisam mogao podnijeti reklame. Molimo popravite ovo.
Modern Ops: Gun Shooting Games Action llv
Fishing Life je estetska igra. Da, ima ribolova, ali akcije oko ribolova su iza reklama. To nije uobičajeni oglas niotkuda, to je vrsta oglasa koja zadirkuje osobu da se u potpunosti iskoristi za svoje okruženje. Gledanje reklama rezultira više zlata, važnog alata za napredak u igri. Ne smetaju mi sami oglasi, već zadirkivanje da gledam reklamu za bolje iskustvo. Kratko traje, ali više mi se sviđa opuštanje i gledanje morske estetike umjesto ribolova. 2/5.
Fishing and Life Športne igre xghv
Isuse Kriste, toliko oglasa. Shvaćam da je to njihov poslovni model, ali igra nije ništa posebno pa igra brzo postaje zamorna. Postoji mogućnost kupnje verzije bez oglasa, za 8,99 USD, ali to ne uklanja sve oglase jer još uvijek trebate pogledati oglas da biste nahranili ribice u akvariju. Dakle, plaćate gotovo 9 USD za igru koja u najboljem slučaju vrijedi 2,99 USD i I dalje morate gledati reklame. Nisam mogao dovoljno brzo deinstalirati.
Meh. Bilo je zabavno na jedan dan. Previše reklama ga je uništilo. Ne smeta mi vidjeti oglase, ali otvaraju se svaki zlatni sanduk, ili čak iskaču oglasi u nasumičnom intervalu. Prilično su brzo preuzeli zabavu.
Dobre mobilne igrice je teško pronaći, ova je super. (VELIKA ŽALBA) Ova igra treba značajku povrata. Stalno greškom prodaje visokokvalitetne ribe koje su se mogle spasiti i profitirati. Vrlo jednostavno za napraviti.
Jedna od najboljih igrica općenito. Tako jednostavan, tako smiren, tako dobar u onome što radi.
Nijee dobroo
Doista mi se svidjelo. Glazba je smirujuća, mehanika dobro napravljena, a lov velike ribe zadovoljava. Upravo sam izgubio interes nakon što je prvi cilj postignut, ali to je više moj problem lol. Visoko preporučeno.
Stvarno se sviđa!! Mehanika igre je tako jednostavna, a igra je tako mirna
Najbolja igra. Nevjerojatna grafika i spektakularna glazba. Za razliku od drugih igara, ova igra vas usmjerava na planiranje i taktiku, a također vam omogućuje da novac ne koristite. Međutim, ponekad su Minnows neuravnoteženi i lako možete ostvariti profit, a da ništa ne radite. Jedina stvar koju želim je mogućnost imenovanja riba u akvariju, bolje vidjeti ribu u akvariju pomoću popisa kartica, pretvaranje ribe u vašoj mreži u mamac i brod koji je skuplji od broda za krstarenje, ali jeftiniji od legendarnog
Sviđa mi se igra, iako sam naišao na zapreku (pi), moji se oglasi više ne učitavaju, tako da ne mogu dobiti nagrade za prsa niti mogu hraniti svoje akvarijske ribice. Svaki put kad se pojavi oglas, samo se zamrzne, ponekad kaže da se oglas ne može učitati, a onda igra postaje problematična i znatno zaostaje. Svaka pomoć bi bila sjajna.
Stvarno zarazna igra, ali razlog zašto je jedem 4/5 je zato što morate gledati dodatke za sve! Drevno more DODAJTE nahranite svoju ribu DODAJTE dobiti besplatan novac DODAJTE, ali još uvijek stvarno zabavna igra Volio bih da postoje uloge koje možete igrati kao riba i ribari, a raspon mirisa ribe je previše mali za neke ribe poput zadnje ribe u katalogu Pokušavam ga uhvatiti cijeli dan. Zabavna igra!
Vjerojatno je dobra igra, ali previše sam glup da je igram plus svaki put kad uhvatim što se pokazuje da moram nadograditi svoju opremu kao da se ohladim upravo sam preuzeo ovu igru i već moram nadograditi stvari
Imao je veliki potencijal i bio je vrlo opuštajući, osim što je previše oglasa. Ne samo svaki put kada želite otvoriti škrinju s blagom (koju redovito dobivate), već i svake minute u igri, plus nakon nekih kupnji i nasumično nakon ulova ribe. To je stvarno odbacilo cijeli osjećaj. Ne smetaju mi neki oglasi, ali to je bilo previše.
To je zapravo sjajna igra za ubijanje vremena. Ali ono što najviše frustrira je da riba s 1 zvjezdicom pojede vašu okladu s 2 zvjezdice. Također nisam mogao uloviti ribu potrebnu da dođem do drugog mjesta. Zauvijek sam zaglavio u moru svjetionika. Pa sam deinstalirao igru. Tako tužno 😔. Stvarno je teška više kao nemoguća igra.
Fishing and Life სპორტი kpz
Čini se lijepo, ali tekst je premalen, a kontrast je nizak da bi se lako čitao. pa....ako trebate naočale, razmislite.
Igra koja vas smiruje i daje vam malo mira, svakako vrijedi isprobati, ali se može napraviti nekoliko poboljšanja, kao što je 1. akvarij može držati više riba, ja sam sigurno da većina želi zadržati ribe kao zbirku 2. trošak za mjesta su malo previsoki 3.opcije za opremanje i odopremanje mamaca izravno umjesto da idete u kupovinu svaki put
Ovo je sjajna igra! Volim pecati, PUNO, ali moje lokalno mjesto za ribolov je skroz u Denveru. Ovo je sjajna igra! Nema ni puno oglasa!
To bi trebala biti opuštajuća igra, ali s dodacima koji iskaču doslovno svake 2 minute, postaje stvarno frustrirajuće. Ne možete postići gotovo ništa bez gledanja dodatka. Mislim, razumijemo dečki, ovdje ste zbog novca, ali ste izgubili svoju svrhu u ovome. Lijepa grafika i umirujuća glazba ipak..sve dok dodatak ne prekine sve. Htio sam dati 4 zvjezdice za trud, ali evo 2.
To je vrlo mirna igra, ali cijena kupnje mamaca i potapa je prevelika. Smanjite je
Uklanjanje oglasa je 9 USD. To je malo strmo. A artikli iz trgovine su dobri samo za jednu glumačku ekipu?? Kako sam izgubio mamac koji sam kupio bez ugriza? Ova me igra zainteresirala jer sam mislio da će biti opuštajuće, ali stalni oglasi nemaju razumnu cijenu za uklanjanje i kupovina artikala za jednokratnu upotrebu za cijenu je neugodno
Igra tvrdi da je ležerna, opuštajuća igra, ali zapravo, iskustvo izbjegavanja male, bezvrijedne ribe koja jede mamac čini je manje ležernom i nekako dosadnom. Međutim, to je dobra igra za skupljanje karata. Nakon što sam prikupio 150+ vrsta riba u kategoriji i 1.000.000+ zlata od gomile riba s 4 zvjezdice u aquairumu, postaje mi dosadno.
Najbolja igra protiv stresa, uživam u igri, a njena 2d grafika je zapravo najbolja👍
Sjajna igra. Stvarno dobra grafika i dobar gameplay, ali 7,99 funti za uklanjanje reklama (kojih ima mnogo) je puno. Također je luda mamac za ručicu i minnow koji koštaju oko 1000 novčića i što su za jednokratnu upotrebu. Čak i da bi se udica duboko potopila potrebno je loviti sve ribe s 1 zvjezdicom na putu. Prekrasna igra i dobro napravljena, ali već sam gotov s njom nakon nekoliko dana.
Prva tri čamca imaju potpuno iste funkcije. Nema više dometa, nema više brzine, samo luda razlika u cijeni, ali to je u redu jer možete uloviti i veću ribu. ČEKAJTE ne ne mogu. W t a f. Mamac ne radi, veću ribu plaši, ali udica je privlačna većoj ribi, osim što vam je potreban mamac da ih uvučete
Umjetnički rad je fantastično urađen. Jasno je da su programeri uložili puno predumišljaja u stvaranje ove igre! LAKO bi bio na vrhu ljestvice da nije nepremostive količine oglasa! Oni su stvarno otišli predaleko u tome koliko ih ima, a koliko ih se jednostavno ne može izbjeći ni na koji način. Nemam problema s plaćanjem uklanjanja oglasa, ali dvanaest dolara je previsoko. Pogotovo kada ne uklanja niti sve oglase! Ozbiljno, ova igra stvarno MOŽE biti posebna i velika zarada.
Izvrsna igra, ali ne mogu gledati reklame za nagrade i hranjenje riba u akvariju zadnja dva dana. Ovo je ključno za napredak u igri. Što je još gore, dosadni oglasi koji se pojavljuju usred igre i dalje su tu! Popravite što prije
Obično kupujem stavke u aplikacijama u vrijednosti od 10 dolara ili više u igricama koje su dobro napravljene i koje mi ne šalju neželjene oglase na smiješnim mjestima iu smiješnim trenucima. Odbijam to učiniti s ovom igrom i neću platiti 8 dolara za uklanjanje oglasa. Da se ne pojavljuju svake 3 minute usred igre, razmislio bih. Ne budi pohlepan! Osim toga ova igra ima potencijala